OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Uit het Petrus Magazine van de PKN Nederland:
In elke editie van het nieuwsbulletin zal aandacht worden besteed aan interessante artikelen uit het Petrus Magazine, een digitale uitgave van de PKN, waar u zich gratis op kunt abonneren.
Klik hier om de nieuwsbrief te lezen. In deze editie een artikel over vertrouwen.
Petrus in het land was vandaag op bezoek bij de Gereformeerde Kerk Urk, waar predikant Csongor Kelemen sprak over ‘houvast vinden’. Ook de grote groep jongeren in de gemeente kwam aan het woord. Hoe kijken deze jongeren naar hun geloof? En wat maakt hen nu typisch Urker?
Verder in deze nieuwsbrief: het poëtische lied ‘Een mens te zijn op aarde’, een gebed bij Israëlzondag, en groene tips van Saskia Vogelaar (42) uit Soest, die ontdekte dat duurzamer leven geen geld hoeft te kosten.

datum en tijdstip 31-10-2021 om 10:00 uur

Korte vesper, Dankdag gewas en arbeid, Kerk