OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Kerstmarkt
Op zaterdag 10 december werd een gezellige kerstmarkt in onze Remigiuskerk gehouden.
Muzikale omlijsting werd verzorgd door o.a. midwinterhoornblazers, muziekvereniging Nieuw Leven en vocal groep Full House.
De opbrengst was dit jaar ca. 4000 euro.

Kerkgebed op dinsdag 31 januari
“O God, wij danken u dat wij leven onder een open hemel. U hebt van zich doen spreken in Jezus, Uw Zoon. Hij heeft Uw wil gedaan. En nu kunnen wij, met onze voeten in de modder, Hem achterna de hemel op aarde brengen. Wij bidden dat U bij ons blijft, in de manier waarop wij er zijn voor elkaar, door Jezus, Uw Zoon.” Met dit gebed van ds. Margreet Klokke begonnen we op 29 november jl. het Kerkgebed. Ook in het jaar 2023 komen we weer bij elkaar, meestal op de laatste dinsdag van de maand. Gedurende ongeveer een half uur samen stil zijn en bidden en danken voor onze kerkelijke gemeente, de wereld om ons heen en alles wat ons bezig houdt. De volgende avond is op dinsdag 31 januari a.s. om 19.00 uur in Het Anker. Iedereen is (weer) van harte welkom!

Bible Box in de kerk
In een nis, links in de kerk staat sinds kort een houten kistje met Bijbels. De diaconie heeft deze Bijbels aangevraagd bij de Bijbelvereniging. De diaconie biedt Nederlandse, Duitse, Engelse en Poolse Bijbels in de Bible Box aan. Daarnaast zijn er ook Oekraïense bijbel en Oekraïense kinderstripbijbels neergelegd in de nis. De Bijbels en boekjes mogen gratis meegenomen worden. Er staat een bus bij voor een vrije gift. Op deze manier heeft onze gemeente de mogelijkheid gecreëerd om Bijbels te verspreiden aan degene die daar belangstelling en behoefte aan hebben.

Petrus nieuwsbrief januari
In de nieuwste editie van Petrus Magazine o.a.  een column over de kerk vol vreemde vogels en een portret van de Liberiaanse theatermaker en vluchteling Bright Richards
Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Gebed om zegen voor het nieuwe jaar door ds. René de Reuver

Wij komen tot U,

biddend om uw zegen
om moed, liefde en kracht.

Om elkaar te zoeken,
lief te hebben
en recht te doen.
Om elkaars waardigheid hoog te houden.

Vul ons met uw wijsheid,
met uw geestkracht,
tot zegen van degenen die op ons pad zullen komen in het jaar dat komt.
Tot zegen van onszelf.

Amen

Dit gebed komt uit de Nationale Nieuwjaarszegen, uitgezonden door de EO op NPO2 op 1 januari 2023.

Schoenendoosdienst in de RK kerk
datum en tijdstip 29-01-2023 om 9:30 uur

Kerkdienst in het Anker
datum en tijdstip 05-02-2023 om 10.00 uur