PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
OVERIGE BERICHTEN OVERIGE BERICHTEN
Oproep opnameteam
Onze oproep voor nieuwe hulp bij het camera- en monteerwerk heeft al wat enthousiaste aanmeldingen opgeleverd. Meer hulp is echter altijd welkom. Hoe groter het team des te meer kans dat de wekelijkse opnames kunnen worden voortgezet. Uiteraard is het prettig en noodzakelijk wanneer niet elke week dezelfde gemeenteleden aan de beurt zijn. Meld je/u aan bij Luc van Asselt. Jong en oud is welkom. Iedereen kan het leren. Een laagdrempelige manier om onze diensten mee te vieren,

UIt het Petrus Magazine van de PKN Nederland: 
In elke editie van het nieuwsbulletin  zal aandacht worden besteed aan interessante artikelen uit het Petrus magazine, een digitale uitgave van de PKN, waar u zich gratis op kunt abonneren.
Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.
'Houd moed, heb lief.' Die vier woorden wapperen al ruim een jaar op vlaggen aan kerken in het hele land. In dit lied vertolkt Britta Maria de woorden 'Houd moed' nog eens krachtig. Want 'er komt een nieuwe dag'... 

Verder in deze nieuwsbrief: emeritus predikant Jos van Oord geeft zijn kleinzoon een pelgrimszegen mee, ds. Esther van Schie schrijft over een heftige ontmoeting, en vijf vrouwen vertellen over de kracht van bijbelverhalen in een Bahreinse gevangenis.

 
terug
 
 

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 27-06-2021 om 10:00 uur
meer details

kerkgebed
datum en tijdstip 29-06-2021 om 19:30 uur
meer details

XL dienst, afscheid oudste kinderen kinderkerk, Avondmaal
datum en tijdstip 04-07-2021 om 10:00 uur
meer details

Kerkdienst, kerk
datum en tijdstip 11-07-2021 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.