Paasontbijt 2024 Paasontbijt 2024
Het Paasontbijt wordt jaarlijks bezocht door vele tientallen mensen van verschillende leeftijden, kerken en achtergronden uit Steenderen en omgeving. Het thema van dit kerkelijk jaar is: ‘Ga mee!’ Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om mee te gaan naar dit paasontbijt. De maaltijd wordt begonnen met een lied dat de leiding van de kinderkerk heeft uitgekozen: ‘Met Pasen mag je verder gaan, het leven krijgt weer kleur.’ Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van een uitgebreid ontbijt. Er wordt zoals gewoonlijk een kleine financiële bijdrage gevraagd voor de onkosten. Het bedrag dat overblijft na aftrek van de kosten van het Paasontbijt gaat naar Maria Goris, een Nederlandse hulpverlener die zich al ruim twintig jaar inzet voor de mensen in Armenië. De organisatie van Maria Goris helpt o.a. vluchtelingen met het starten van een eigen bedrijf of het volgen van een opleiding. Een aantal gemeenteleden uit Steenderen hebben haar in 2018 ontmoet. Dat zij fantastisch werk doet hebben zij met eigen ogen gezien.
Het is zinvol om je vooraf op te geven, vanwege de beschikbare ruimte en voor de benodigde inkopen. Opgave kan via de inschrijflijsten bij de uitgang van de kerkdiensten en via de mail: paasontbijt@pkn-sb.nl of via tel. 06-19713603.

datum en tijdstip 28-04-2024 om 10:00

datum en tijdstip 05-05-2024 om 10:00