PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Paasontbijt 2022 Paasontbijt 2022
Op zondagmorgen 17 april, Eerste Paasdag, wordt (eindelijk) weer het jaarlijkse Paasontbijt gehouden in de grote zaal van Het Anker. De aanvang is 8.45 uur; de zaal is open vanaf 8.30 uur. 
De maaltijd begint traditiegetrouw met zang en muziek. Dit jaar zingen we samen het paas-projectlied dat door de leiding van de kinderkerk is uitgekozen. Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van een uitgebreid ontbijt. Er wordt zoals gewoonlijk een kleine financiële bijdrage gevraagd, van 2,50 euro per volwassene en 1,00 euro per kind. Maar veelal wordt door de bezoekers zelfs iets extra’s gegeven, aangezien de opbrengst ieder jaar naar een goed doel gaat. Dit jaar is dat ‘Het Passion’ in Hummelo, dat dak- en thuisloze medemensen de kans geeft om in een time-out periode rust te vinden en zich te heroriënteren in hun leven.
In de afgelopen jaren werd het Paasontbijt druk bezocht. Daarom is het weer zinvol om zich, ook voor de benodigde inkopen, vooraf op te geven. Opgave kan onder andere via de intekenlijsten na afloop van de zondagse kerkdiensten of via de mail: discover.steenderen@gmail.com. Iedereen is weer van harte welkom!
 
terug
 
 

Kerkdienst Remigiuskerk
datum en tijdstip 11-06-2023 om 10.00 uur
meer details

Eetclub Eet eens mee
datum en tijdstip 12-06-2023 om 17:00
meer details

Eetclub 'Eet eens mee'
datum en tijdstip 12-06-2023 om 17:00
meer details

Kerkdienst Remigiuskerk met Viering van de Maaltijd van de Heer
datum en tijdstip 18-06-2023 om 10.00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.