PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 

zondag 2 april 2023

Stille Omgang en Steenderense Passion

Datum: 
 zondag 2 april 2023
Tijdstip: 
 19.00 uur  - 20.45 uur
Locatie: 
 Start RK Willibrorduskerk

Op Palmzondag 2 april a.s. wordt om 19.30 uur voor de tweede keer de Steenderense Passion uitgevoerd door zangers en musici uit Steenderen en omgeving. Deze wordt om 19.00 uur vooraf gegaan door een Stille Omgang met het witte kruis vanuit de R.K. Willibrorduskerk naar de protestantse Remiguskerk.

Tijdens de Stille Omgang wordt een groot wit kruis door groepen mensen in wisselende samenstelling door het dorp gedragen. De route van de tocht is korter dan in voorgaande jaren. De Stille Omgang begint om 19.00 uur vanuit de R.K. Willibrorduskerk, ingeleid met gesproken tekst en met zang door het R.K. kerkkoor.
Bij aankomst in de Remigiuskerk begint om 19.30 uur de Steenderense Passion. Daar wordt het indrukwekkende bijbelse verhaal over Jezus verteld, afgewisseld met Nederlandstalige liederen. Diverse zangers en musici hebben zich aangemeld: vocal group Full House, Lucian Venderink, Hans Sluijter, Mirjam Derksen-Sluijter, Jan van der Spoel, Ronald Wisselo, Eline Melsen, Lonneke van der Spoel en Herman Haan.
Iedereen wordt uitgenodigd om in de Stille Omgang mee te lopen en/of de Steenderense Passion na afloop in de Remigiuskerk te bezoeken. Wie de Stille Omgang niet kan meelopen, kan natuurlijk ook rechtstreeks naar het kerkgebouw gaan.
 

terug
 


 

Gezamenlijke kerkdienst wegens Bronckhorster kerkendag, PKN kerk Hengelo (Gld)
datum en tijdstip 01-10-2023 om 10.00 uur
meer details

Ontspanningsmiddag HVD
datum en tijdstip 07-10-2023 om
meer details

Ontspanningsmiddag HVD
datum en tijdstip 07-10-2023 om 14:00 uur
meer details

Kerkdienst Remigiuskerk
datum en tijdstip 08-10-2023 om 10.00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.