Dienst 22 jan. 2023

De voorganger is Mevr. Jansje Ruiterkamp, de organist is Gert Oldenbeuving.

Kerkdienst 15 januari 2023

De voorganger is ds. Joop Mol, de organist is Bram van Oort.

Kerkdienst 8 januari 2023

De voorganger is ds. Jacqueline Krajenbrink, de organist is Teus de Mik.

Morgengebed 1 januari 2023

Voorganger is ds. Hubertien Oostdijk, organist is Gert Oldenbeuving

Kerkdienst Oudejaarsavond 31 december 2022

De voorganger is ds. Hubertien Oostdijk.

Kerstmorgen 2022

De voorganger is ds. Hubertien Oostdijk en de organist is Teus de Mik. Het koor Steenrewalt o.l.v. Lucian Venderink verleent haar medewerking.

Kerstavonddienst 24 dec 2022

De voorganger is ds. Hubertien Oostdijk.en de organist is Bram van Oort. De cantorij o.l.v. Teus de Mik werkt mee aan deze dienst.

Lessons and Carols op zondagmiddag 18 december 2022

Vesperdienst  m.m.v. de cantorij aangevuld met leden van het RK kerkkoor uit Steenderen.
Lectoren verzorgen de lezingen. De liederen worden gezongen door de cantorij in afwisseling met samenzang door de gemeente.

Kerkdienst Vierde Advent 18 december 2022

De voorganger is ds. Tim Wiersum.en de organist is Bram van Oort.

Doopdienst Derde Advent 11 december 2022

In deze dienst worden twee kinderen gedoopt, te weten Matthias Bertschat en Saar van Veldhuizen. De voorganger is  Hubertien Oostdijk. en de organist/pianist is Teus de Mik.

Tweede advent 4 december 2022

De voorganger is dr. Jaap van Beelen.

Eerste Advent zondag 27 november 2022

De voorganger is ds. Joop Mol, organist is Wim Riefel.

Eeuwigheidszondag 20 november 2022

De voorganger is ds. Hubertien Oostdijk. De organist is Bram van Oort.
De cantorij verleent haar medewerking.
in deze dienst worden de gemeenteleden herdacht die overleden zij in het afgelopen jaar.

Kerkdienst 13 november 2022

De voorganger is  mevr. Jansje Ruiterkamp. Organist is Teus de Mik.

kerkdienst 6 november 2022

Voorganger is dhr. Henk Dijkman uit Vorden. De dienst kan live en na afloop hier bekeken worden. Voor de liturgie klikt u hier.

Dienst op 2 nov. 2022 Dankdag

Dienst op 2 nov. 2022 Dankdag. De voorganger is ds. Hubertien Oostdijk. De organist is Gert Oldenbeuving.

Kerkdienst 30 oktober 2022

De voorganger is dhr. Herman Haan. De organist is Gert Oldenbeuving

Kerkdienst 23 oktober

In deze dienst wordt het Heilig Avondmaal gevierd, voorganger is Ds. Hubertien Oostdijk. De organist is Bram van Oort. De dienst kan live en na afloop hier bekeken worden. Voor de liturgie klikt u hier.

Kerkdienst 16 oktober 2022

De voorganger is ds. Dirk Engelage. Organist is Bram van Oort. Thema van de dienst is "Aan het leven teruggegeven". De schriftlezeing is uit Lucas, Jezus wekt de jongen uit Naïn weer tot leven.

Kerkdienst 9 oktober 2022

Oecumenische dienst met mevr. Maria Schotman en ds. Hubertien Oostdijk. Organist is Bram van Oort

Kerkdienst 2 oktober 2022

De voorganger is ds. Fini van Zoelen. Organist is Teus de Mik

Kerkdienst 25 september 2022

Jubileumdienst viering 50 jaar cantorij en 25 +2,5 jaar predikantschap ds. Hubertien Oostdijk.

Kerkdienst 18 september 2022

In deze dienst is de voorganger ds. Tim Wiersum uit Wichmond. De organist is Bram van Oort.

Kerkdienst 11 september 2022

Kerkdienst met aandacht voor ziekenzondag
In deze dienst is de voorganger ds. Gerrie Zemmelink uit Aalten en de organist Teus de Mik.
Het is ook ziekenzondag. Na afloop worden de attenties bij zieken en ouderen berzorgd.

Download het bestand

Dienst op 4 sept. 2022 Startzondag.

De voorganger is ds. Hubertien Oostdijk. De organist is Gert Oldenbeuving. De Cantorij verleent medewerking aan deze dienst. Voor de liturgie klikt u hier en om de dienst na afloop (vanaf ongeveer 12.30 uur)  terug te kijken op Youtube klikt u hier.

Schoenendoosdienst in de RK kerk
datum en tijdstip 29-01-2023 om 9:30 uur

Kerkdienst in het Anker
datum en tijdstip 05-02-2023 om 10.00 uur