PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Rondom de Kern: Hoe doen jullie dat nu? Rondom de Kern: Hoe doen jullie dat nu?
Katholieke en protestantse gebruiken bij Rondom de Kern
Steenderen heeft een dikke en een dunne toren; torens die staan voor geloven en samenzijn, katholiek en protestant. Torens met een eigen klok maar weten we ook waar de klepel hangt? Op dinsdag 25 maart ontmoeten we elkaar rondom protestantse en katholieke gebruiken tijdens een Rondom de Kern-avond in het Anker. Een open avond voor een breed publiek. 

Ds. Fini van Zoelen en Maria Schotman van de katholieke geloofsgemeenschap verzorgen de inleiding, lichten gebruiken en tradities toe en gaan op een open en creatieve manier in gesprek met belangstellenden.

De Katholieke geloofsgemeenschap St. Willibrord en de PKN Steenderen-Bronkhorst; twee denominaties, één geloof, beide geworteld in een eigen lokale traditie, met eigen gebruiken, rituelen en vormen van geloofsbeleving. Wat weten we van elkaar? Wat willen we van elkaar weten? Tijdens de RdK-avond op 25 maart willen we ontmoeten, vragen stellen en beantwoorden, boeien en geboeid raken. Locatie: het Anker te Steenderen, inloop met koffie en thee vanaf 19.45 uur, om 20.00 uur start het programma. Van harte welkom! 
terug
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 26-05-2024 om 10:00
meer details

Kind op Schootviering
datum en tijdstip 26-05-2024 om 11:45
meer details

Gespreksgroep Bijbelboek Job
datum en tijdstip 30-05-2024 om 19:00 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 02-06-2024 om 10:00
meer details

Noaberdienst met vijf noaberkerken in de Remigiuskerk Steenderen
datum en tijdstip 09-06-2024 om 10:00
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.