PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Rondom de Kern met huisarts Erika Klooster Rondom de Kern met huisarts Erika Klooster
Erika Klooster-Derksen gast bij RdK 
Rondom de Kern-avonden zijn inmiddels een begrip: open avonden waarop we - vanuit de praktijk - met een spreker op zoek gaan naar de kern van ons geloof. Een (ervaringsdes)kundige gast geeft onze reis een stevig fundament door iedere ontmoeting in te leiden. De Protestantse gemeente en Katholieke parochie in Steenderen nodigen u en jou van harte uit voor deze RdK-avonden. Op 23 november gaan we weer van start! 
 
Dit keer is Erika Klooster-Derksen, huisarts, onze gastspreker. Geboren en getogen in Steenderen, is ze sinds 10 jaar huisarts en heeft ze met een collega een huisartsenpraktijk in Beek Monferland. Op de vraag waarom ze huisarts is geworden zegt ze: “Ik ben geneeskunde gaan studeren omdat de combinatie van een praktisch beroep en inhoudelijke uitdaging mij aanspreekt. Ik heb gekozen voor de specialisatie huisarts. Het past beter bij mij om overal iets van te weten dan me toe te leggen op één specifiek vakgebied. Ook het langduriger contact met patiënten vind ik fijn. Het meest boeiende aan het huisartsenvak is de afwisseling in het spreekuur. Grote en kleine dingen, praktisch dingen oplossen, gesprekken met mensen. Heel bijzonder is het om zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende achtergronden over zoveel verschillende onderwerpen te spreken.” 

Het wordt een boeiende avond waarin Erika op een interactieve manier met de aanwezigen op zoek gaat naar antwoorden op vragen als: “Wat zijn je ervaringen, uitdagingen, twijfels en dilemma’s in het dagelijks leven als huisarts en hoe combineer je geneeskunde en geloof?”

Kom op 23 november vooral eens langs om te kijken, te luisteren, mee te denken en mee te praten. Deze eerste avond vindt plaats in Het Anker in Steenderen. Van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur, toegang gratis. Iedereen is van harte welkom!
terug
 
 

Orgeltocht SGK
datum en tijdstip 20-07-2024 om 09:30
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 21-07-2024 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 28-07-2024 om 10:00
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-08-2024 om 10:00
meer details

Brommers kieken...in de karke... activiteit SGK
datum en tijdstip 10-08-2024 om 10:00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.