PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Speciale acties Speciale acties
Voedselbank
Het is al een aantal jaar een traditie om op de Dankdag voor gewas en arbeid levensmiddelen in te zamelen voor de Voedselbank in Zutphen. Om zo ook een naaste te zijn voor mensen in een situatie van vaak (verborgen) armoede.

Samenloop voor HoopAl twee maal liep een team van onze gemeente mee in de SamenLoop voor Hoop, een 24-uurs wandelevenement waarmee het leven gevierd wordt, (ex)kankerpatiënten in het zonnetje worden gezet, overledenen herdacht en geld ingezameld voor kankeronderzoek. Het geeft een geweldig gevoel van samenhorigheid: 24 uur in touw zijn, fijne gesprekken voeren, lol maken en - op deze manier - geloof handen en voeten geven. Veel gemeenteleden maakten een kaarsenzak voor iemand die hun lief is/was voor de Kaarsenceremonie op de late avond. De volgende keer zijn we weer van de partij, met - hopelijk - een nog grotere groep gemeenteleden.

 
terug
 
 

Gezamenlijke kerkdienst wegens Bronckhorster kerkendag, PKN kerk Hengelo (Gld)
datum en tijdstip 01-10-2023 om 10.00 uur
meer details

Ontspanningsmiddag HVD
datum en tijdstip 07-10-2023 om
meer details

Ontspanningsmiddag HVD
datum en tijdstip 07-10-2023 om 14:00 uur
meer details

Kerkdienst Remigiuskerk
datum en tijdstip 08-10-2023 om 10.00 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.