Startdienst 2021 Startdienst 2021
Centraal in de dienst stond het landelijke thema ‘Van U is de toekomst’. De cantorij zong bijpassende liederen, zoals het bekende ‘Lead me, Lord’ en de gemeentezang werd begeleid door maar liefst twee organisten: Gert Oldenbeuving en Bram van Oort. Het begin van dit kerkelijk jaar is niet alleen maar ‘klaar voor de start en ren-je-rot’, zo legde Hubertien Oostdijk uit. “Juist na een jaar waarin alles stil stond, zijn we samen gaan nadenken over de toekomst. Wat voor toekomst willen we eigenlijk? En wat kunnen wij daarvoor zelf doen?” De leiding van de kinderkerk ging ook verder met dit thema in deze dienst voor jong en oud.
Na afloop van de startdienst werd, voor het eerst na anderhalf jaar, weer samen koffie gedronken. Vervolgens werden we uitgenodigd om mee te doen aan een gezamenlijke activiteit in en rond de kerk, waarbij het ging om de ontmoeting met elkaar. Daar werden niet alleen enkele sportieve activiteiten gedaan, maar werd ook verder gepraat over het thema ‘onze eigen (duurzame) bijdrage aan de toekomst van de wereld’. Het was 5 september ook de landelijke ziekenzondag; aan zieken en 80-plussers uit onze kerkelijke gemeente werd daarom een groet en een bijpassend pakketje gebracht.

datum en tijdstip 17-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 24-10-2021 om 10:00 uur