terugblik kerstfeest tienerclub terugblik kerstfeest tienerclub
Met allerlei spelvormen  en op verschillende creatieve manieren zijn de jongeren bezig gegaan met de vorm en inhoud van Kerst. De jongeren probeerden samen te ontdekken, wat echt bij kerstfeest hoort en wat randverschijnselen zijn. Allerlei dingen werden door hen naar voren gebracht, van de geboorte van het Kindje Jezus in Bethlehem tot kerstsfeer; en zelfs werd de corona zelftest genoemd,  nodig voor kerstvieringen op school. Een filmpje liet zien, hoe tegenwoordig de levende kerststal langzaam wordt vervangen door een commerciële Ster-reclame. En via een quiz konden de tieners in twee groepen ontdekken, wat ze nu eigenlijk van kerst weten. Hoeveel wijzen kwamen er bijvoorbeeld uit het oosten en wat zei de engel tegen Maria? Ze wisten samen heel veel.
De volgende tiener-avond vindt plaats in januari.

datum en tijdstip 03-07-2022 om 10.00 uur

datum en tijdstip 10-07-2022 om 10.00 uur