zaterdag 16 april 2016

Locatie:
 Remigiuskerk Steenderen
Tijdstip:

Voorjaarsconcert van gemengd koor Steenrewalt  o.l.v. Lucian Venderink.

Steenrewalt heeft het voorjaar in de bol en wil daar van zingen op zaterdag 16 april in de Steenderens Remigiuskerk! Op het programma staan: klassieke geluiden van Beethoven, Brahms en Schubert. In het lichtere genre onder meer: The Gift of Music, Jägerchor uit Der Freischütz, Musical geluiden uit The sound of Music. En dan ook nog: Tulpen uit Amsterdam en Le Printemps (Michel Fugain). De entree is gratis, aanvang 20.00 uur. We vragen tegemoetkoming in de kosten via een collecte bij de uitgang. In de pauze is er een altijd prijs loterij! Extra een draaiorgel, een poppenspel en een Lentedansgroep.

datum en tijdstip 17-10-2021 om 10:00 uur

datum en tijdstip 24-10-2021 om 10:00 uur