PKN
Protestantse Gemeente te Steenderen en Bronkhorst
 
Wandelen naar Pasen 2024 Wandelen naar Pasen 2024

Wandelpaspoort en wandelroutes
Wandelen naar Pasen: 5 wandelingen in de dorpen Hengelo, Zelhem, Vorden, Wichmond en Steenderen

De nieuwe wandelingen, die starten en eindigen bij of in de buurt van de voordeur van de vijf deelnemende kerken, lopen weer door de prachtige ontluikende natuur van Bronckhorst. De routes met de onverwachte paadjes zijn ongeveer 5 km lang en kunnen worden verkort tot 2 á 3 km.
Bij elk startpunt hangt gedurende de 40-dagen-voor-Pasen-tijd een QR-code. Deze QR-code geeft toegang tot een routebeschrijving, een routekaart of een GPX-bestand voor een route-app.

Een papieren routebeschrijvingen zijn van 18 februari tot en met 17 maart van 11.00 tot 11.30 uur af te halen na de kerkdiensten van de deelnemende kerken. Daar kunnen ook de wandelpaspoorten afgehaald worden. Door de week is de papieren routebeschrijving en/of paspoort ook plaatselijk af te halen op een punt vermeld bij de QR code. In Steenderen zijn de wandelroutes te vinden in de brievenbus, onder het informatiekastje aan de buitenmuur, bij de ingang van de kerk.

Dominee loopt ook mee
Nieuw dit jaar is, dat er elke zondag bij een van de deelnemende kerken ook gewandeld kan worden met de plaatselijk dominee. De wandelingen starten na de kerkdienst, of om 14.00 uur. Na afloop is er voor de deelnemers een kopje koffie of thee.

18 februari Hengelo Gld 25 februari Wichmond 3 maart Zelhem 10 maart Steenderen Let op! Deze wandeling begint om 11.45 uur. Koffie vooraf! 17 maart Vorden Herinnering

Op Palmzondag 24 maart kan elke deelnemer op vertoon van het volle wandelpaspoort na de kerkdienst plaatselijk een kleine herinnering in ontvangst nemen. Uiteraard zijn de wandelingen vrij te belopen op elk gewenst tijdstip: ook zonder paspoort. De wandelingen van 2023 zijn ook nog beschikbaar via de website.

Verdere informatie is te vinden op: opwegnaarpasen.atwebpages.com

Ga jij ook mee? We wensen iedereen weer veel wandelplezier toe!

terug
 
 

Gespreksgroep Bijbelboek Job
datum en tijdstip 29-02-2024 om 19:00 uur
meer details

Gespreksgroep Bijbelboek Job
datum en tijdstip 29-02-2024 om 19:00 uur
meer details

Kerkdienst Derde zondag veertigdagentijd
datum en tijdstip 03-03-2024 om 10:00 uur
meer details

Prikkelarme kerkdienst, Remigiuskerk Hengelo
datum en tijdstip 03-03-2024 om 12:00 uur tot 12:30 uur
meer details

 
Kerkdiensten op YouTube
 
facebook

facebook
 
Het Anker


Voor meer informatie over het Anker, klik op de foto
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.